OM

VEM ÄR JAG?

MADELEINE SULTÁN SJÖQVISTUnder min karriär har jag fått lång erfarenhet av att identifiera och förutsäga värderingskonflikter i frågor som rör religion, jämställdhet och jämlikhet samt andra diskrimineringsgrunder så att de kan

föregripas, bemötas och hanteras på ett hållbart, långsiktigt och effektivt sätt.


LÄS MER: Artiklar & böcker i urval


LÄS MER: CV


Jag har också en utbildning i textil och nu gör jag även yogagrejer, heminredning och saker till hundar plus lite annat smått och gott. Jag jobbar framförallt i garn, textil, läder och skinn.

Under många år har jag drivit en enskild firma samtidigt som

jag forskat och undervisat i frågor som rör religion, sekularisering, integration, breddad rekrytering, diskriminering, trakasserier, genus, etnicitet, nationella minoriteter, religiösa minoriteter, mänskliga rättigheter och religionsfrihet. Nu jobbar jag i mitt eget bolag.


På ett personligt plan är jag religiöst och politiskt obunden, jag tror att behovet av en oberoende röst i dessa frågor är nödvändig.


Jag har jobbat med dessa frågor som sakkunnig under olika uppdrag för myndigheter, universitet och högsskolor, företag och organisationer i civilsamhället samt i styrelser. Uppdragen har handlat om allt från utredningar, till föreläsare, expert, moderator och styrelseledamot.
Sultán Sjöqvist konsult AB | Domkyrkoplan 1 | 753 10 Uppsala | 076 8024272

Copyright @ All Rights Reserved